grus och sten

Min trädgård är i ständig förändring och vissa delar av rabatterna som jag hittills inte fått ordning på har jag möblerat om i och mest rensat ogräs år efter år. Nu hoppas jag äntligen att det råder bot på det för nu har ungefär en halvmeter av en "problemrabatt" och delar av gräsmattan blivit till en snirklig förlängning av den redan befintliga grusgången. Jag är mycket nöjd med reultatet och ser fram emot att strosa runt i det knirriga gruset en sommarkväll.
 
Jag har använt mig av redan befintliga kant- och dekorationsstenar i olika former men idag har vi även kompletterat med ett lass gårdsgrus från Molnsätra gård. Älskade det stället! Lätt att handla och stort utbud på plattor, stenar, grus m.m. Vi valde en något större variant av grus än tidigare, 8-16mm. Hittade ingen bra innanbild och mitt i arbetet glömde jag fota. Antar att anledningen till att jag inte hittade något foto är eftersom det helt enkelt inte är den snyggaste delen av trädgården!
 
Imorgon planerar jag att åka till nån blomsterhandel och kolla på plantor för att fylla upp tomrummet i rabatten nedan, målet är att det ska vara så pass lättskött att det i princip inte behövs ogräsrensning. Har du förslag på nån fin blomma som gärna sprider sig lite lagm och blommar länge?
 
Foto:farmorskoloni
grusgång - molnsätra gård