fotosession i kvällssol

Försommar. Ena stunden sol andra regn. Jag väljer att fokusera på solen, de fina stunderna. Och faktum är att här på kolonin känns det faktiskt som om solen skiner hela tiden. Kvällssolen idag tvingade ut mig i trädgården med kameran igen. Fåglarna kvittrade högt och det doftade av något jag inte kan sätta fingrarna på, spirean eller den vilda kaprifolen kanske? Det är dom här enkla stunderna som är de allra bästa. God natt och fortsatt fin helg!
 
Foto: farmorskoloni
nikon d5300 - spirea

time flies

Tiden går fort och det märks inte minst i min trädgård. Äppelträden står i blom, syrenerna slår snart ut och det blir allt grönare i rabatterna. Nog för att det varit lite ruggigt väder sista dagarna men jag längtar ändå till kolonin och vill helst vara där varje dag för jag är rädd att missa nåt. En knopp som slår ut och en blomma som vissnar. Ser fram emot en veckas semester i början av juni, då får alla plantor flytta med ut till kollo så jag hoppas det blir varmare snart igen så jag kan börja avhärda dom hemma på balkongen. Trevlig kväll, hoppas veckan börjat bra!
 
Foto: farmorskoloni.se
transparent blanche - äppelträd

patina

Jag leker med tanken att måla om pinnstolarna i köket i olika färger, kanske en knalligt gul, en ljust rosa, en ärtgrön... Men jag har så svårt att slita mig från det slitna- Patinan och charmen i det gamla. Vad tycker ni? Måla om eller inte?
 
Foto: farmorskoloni.se