nu suger vi ut det sista ur sommaren

Ångesten börjar krypa på, är det här sista sommardagen? På kolonin är det nog det ändå. Imorgon är det tidigt lämning på dagis och jobb som vanligt. Ända fram till jul. Hur deprimerande som helst! Men jag hoppas att vi får njuta av fina helger även i höst så vi kan tända ljus och mysa inne i stugan istället. Och än är inte denna dag slut, grillen är igång som sig bör, mannen snickrar lite och lillskiten plaskar i bassängen medans jag suger ut lite lite till av denna underbara söndag, i bikini på altanen.
Foto: farmors koloni

min kolonistuga- köket

Egentligen är det bara golv och lister som saknas inne i stugan, och lite förvaring och målning här och där förstås. Nu har vi klätt halvväggen, som avdelar kök från matplats, i marmor. Så nu går det med andra ord att stänka när man lagar mat och diskar utan att träet tar skada. Marmorbitarna kommer ursprungligen från trädgården där de i många år fungerade som kant längs med grusgången. Nu kommer de istället till glädje inne i stugan.
Foto: farmors koloni

morgon mindfullness

Godmorgon! Dagen börjar vakna till liv, kanske den sista riktiga sommarhelgen i år. Så det gäller att andas in känslan och vara närvarande för att njuta in i det sista. Dimmolnen börjar lätta och daggen torka upp av solens brännande strålar. En fin dag för kolonihäng!
Foto: farmors koloni